کشمش انگوری

کشمش انگوری

کشمش انگوری از مهمترین انواع کشمش است که رقم صادراتی بالایی دارد. انواع کشمش را به روشهای مختلف تهیه می کنند که بسته به نوع کشمش دارای ظاهر متفاوت است.

کشمش انگوری

کشمش انگوری

برای تهیه این کشمش ابتدا به روش تیزابی خشک شده و بعد در معرض دود گوگرد قرار می دهیم تا به شکل کشمش زرد تبدیل شود. تیزابی که در تولید این کشمش بکار می رود تیزاب سرد و امولسیون می باشد. رنگ این کشمش زرد طلایی دارد که به کشمش سلطانی یا طلایی نیز معروف است. هر چه قدر رنگ کشمش، طلایی تر باشد دارای قیمت بیشتری است به همین علت این کشمش در مناطق اروپایی و ثرتمند استفاده می شود.

0 پاسخ

تعقیب

  1. […] کشمش جدا از دانه دار و بیدانه به نامهای دیگر مانند کشمش انگوری، کشمش مویز و کشمش تیزابی نیز وجود دارند. در بین انواع […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید