معایب و مزایای مصرف انواع کشمش ایرانی

انواع کشمش ایرانی نیز مانند انواع خشکبار دارای انواع مختلف میباشد که مصرف هر کدام از انواع کشمش دارای معایب و مزایای خاصی می باشد که در زیر به آنها می پردازیم.

معایب و مزایای انواع کشمش ایرانی

کشمش به دانه انگور نیمه خشک می گویند که بر اساس تنوع انگور، کشمش نیز تنوع پیدا می‌کند. کشمش در انواع مختلف، حسینی، انگوری، تیزابی، آفتابی، تیفی، مویز،زرد، سلطانی و قهوه ای تولید می شود و همگی این نوع کشمش ها دارای خواص ویژه ای هستند.

خواص انواع کشمش ایرانی

• مصرف کشمش حالت ارتجاعی به رگ‌ها داده و ماننده جوراب واریس که پزشکان برای افزایش سرعت گردش خون تجویز می کنند باعث کمک به حرکت آسان خون در رگهای بدن می شود.
• کشمش مانند یک غذای کامل مملو از انواع چربی و سدیم بوده و برای لاغر کردن بسیار مفید میباشد.
• مصرف کشمش برای راحتی اعصاب و کاهش استرس کارایی بالایی دارند.
• برای سختی استخوان مفید است.
• برخی از انواع کشمش مانند مویز دارای طبع گرم بوده و برای افراد سرد مزاج مناسب می باشد.
• کشمش به دلیل کالری زیاد برای خاصیت ضد چاق کننده ای که دارد، برای رشد کودکان بسیار مفید است.
• برای تقویت حافظه وجلوگیری از تخریب سلولی و آسایش اعصاب مفید است.
• ترکیبی کشمش با گوشت باعث کاهش چربی خون افزایش فیبر آهن و کاهش سدیم می شود.
• دارای بروم بوده که برای سلامتی استخوان مناسب است.
بروم ماده ای است که که برای تبدیل استروژن و ویتامین D و شکل فعال مورد نیاز است. استروژن در زنان یائسه کاهش می یابد به همین جهت مصرف کشمش باعث افزایش استروژن می شود.
• خون یک نوع چربی بد به نام LDL دارد که کشمش آنرا کاهش می دهد.
• کشمش عملکرد معده، روده و کبد را منظم می کند.
• کشمش سستی و رخوت را از بن از بین برده و استرس را کاهش می دهد.
• کشمش برای کاهش قند خون خوب است.
• ویتامین های A، B، C، D، K، E در کشمش موجود می باشد.
• برای تقویت دندانها مناسب است.

راههای ارتباطی با ما:
سید امیر رسولی
amir_rasouli200814@yahoo.com
09123483002

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید