بهترین کشمش گوگردی اعلا ایران

برای بدست آوردن بهترین کشمش گوگردی از نوع درجه اعلا ایران باید مراحل عمل آوری کشمش به دقت صورت پذیرد. در عمل آوری کشمش چند مرحله باید انجام پذیرد که به توضیح آن می پردازیم.

بهترین کشمش گوگردی اعلا ایراندر تولید کشمش، مرحله برداشت انگور و خشک کردن آن 50 درصد کار است و 50 درصد مابقی که در کیفیت کشمش تاثیر بسزایی دارد نحوه عمل آوری آن است، خصوصا کشمش گوگردی که از انواع کشمش انگوری می باشد.

مراحل عمل آوری کشمش اعلا

پس از خشک کردن، جمع اوری و انبار نمودن کشمش، ان را به کارگاه بسته بندی فرستاده تا مرحله عمل آوری کشمش انجام گیرد. این مراحل عبارتند از ضد عفونی کردن، بوجاری کردن کشمش، شستشو، جداسازی، درجه بندی و بسته بندی.
هر چه زمان انجام گرفتن این مراحل در زمان کمتری انجام گیرد، کشمش کمتر اوده شده و آفت می زند.

برای شروع ابتدا عمل ضد عفونی با روش های استاندارد انجام گرفته و سپس برای بوجاری کردن آماده می گردد. بعد از بوجاری کشمش شسته شده و عمل جداسازی انجام میگیرد. کشمش آب خورده باید خشک شده و توسط دود گوگرد آغشته شود تا رنگ شفافی پیدا کند و بعد از آن به مرحله دم گیری می رسد. بعد از طی شدن مراحل زیر برای بسته بندی به دستگاههای بسته بندی سپرده می شود. در تولید کشمش اعلا باید در مرحله دم گیری دقت شود تا ارقام مختلف کشمش با هم ترکیب نشود.

راههای ارتباطی با ما:
سید امیر رسولی
amir_rasouli200814@yahoo.com
09123483002

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید