تولید کشمش تیزابی

تولید کشمش تیزابی قزوین

ضرورتهایی که در روش تولید انواع کشمش تیزابی باید به آن توجه کرد چیست؟ تولید کدامیک از انواع کشمش در قزوین بیشتر از سایر انواع کشمش می باشد؟

تولید کشمش تیزابی قزوین

کشمش نیز مانند سایر مواد غذایی خیلی سریع خراب و آفت زده می شود، به همین علت در مراحل تولید و عمل آوری کشمش باید موارد بهداشتی را رعایت کرد. این ضرورتهای بهداشتی عبارتند از ضرورتهای انسانی و یا مواد اولیه.

ضرورتهای بهداشتی تولید انواع کشمش

1- مواد خام اولیه مورد نیاز
2- مواد اولیه دارای انگل، مواد تجزیه شده و ریز و یا مواد خارجی که با روشهای معمولی آماده سازی آن میسر نیست نباید در کارخانه پذیرفته شود.
3- مواد اولیه که مشکوک به آلودگی به کود حیوانی است را باید دور ریخت.
4- بازرسی و جور کردن
قبل از شروی تولید کشمش باید مواد خام، مورد بازرسی و آزمایش قرار بگیرد که این می تواند هم از لحاظ ظاهری باشد و از هم از لحاظ وجود مواد خارجی درون کشمش
5- نگهداری مواد اولیه بدور از آلودگی و مواد فاسد کننده
6- آب مورد استفاده برای شستشوی کشمش باید آب شیرین باشد.
7- حجم انبارها باید متناسب با اندازه تولید کشمش و نگهداری آن باشد.
قزوین شهر صنعتی و کشاورزی است که به دلیل نزدیکی به تهران از موقعیت اقتصادی مناسبی برخوردار است. از مهمترین تولیدات این شهر، انگور و انواع کشمش ایرانی است که به روشهای مختلف تولید شده باشد. برای تولید کشمش در حجم بالا معمولا از روش تیزابی در تولید کشمش استفاده می شود.

راه های ارتباطی با ما:

سید امیر رسولی

09123483002

021-66887973

amir_rasouli200814@yahoo.com

۵.۰
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 0 (0 امتیاز)
0 پاسخ

تعقیب

  1. […] صادراتی ایران محسوب می شود که قیمت خرید و فروش آن با کشمش تیزابی به دلیل عملکردی که روی آن انجام می شود فرق […]

  2. […] کشمش انگوری با تولید کشمش تیزابی این تفاوت را دارد، زمانی که کشمش تیزابی می شود […]

  3. […] تولید کشمش انگوری در شهر ملکان تبریز مانند روش تولید کشمش تیزابی است اما تغییراتی که به آن داده می شود کشمش انگوری را از […]

  4. […] تیزابی ملکان را برای خرید پیشنهاد می دهیم؟ آیا روش تولید کشمش تیزابی در ملکان با سایر مناطق متفاوت […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید