کشمش تیزابی بی دانه

کشمش تیزابی بی دانه طلایی عمده برای صادرات

کشمش تیزابی بی دانه مهمترین کشمش صادراتی ایران است. کشمش بی دانه از انگور بی دانه تهیه شده و بدون هسته است. وجود هسته در کشمش برای خوردن یا مصارف کارخانه ای خوب نیست. خوب نبودن دلیل بر بد بودن نیست بلکه به مزاج مصرف کننده خوب نمی آید. انگور بی دانه به روشهای مختلف ساخته می شود.

طرز تهیه انواع کشمش بی دانه

همانطور که در بالا اشاره شد کشمش بی دانه از انگور بیدانه تهیه می شود. کشمش بی دانه به انگلیسی به Seedless raisins گفته می شود. کشمش بی دانه پرمصرف ترین کشمش دنیاست. دلیل این امر کاربرد آن در کارخانجات مواد غذایی شیرینی مانند کیک و کلوچه است. کشمش بی دانه به سه روش زیر تهیه می شود:

  • روش تیزابی
  • روش آفتابی

برای خشک کردن به روش تیزابی از روش روغن سبزه که یک نوع ماده شیمیای است استفاده می شود. در این روش انگور را به صورت شارخ ای وارد تیزاب کرده و بلافاصله بیرون می کشیم. دانه های انگور خشک می شود اما رطوبت زیادی دارد. بعد از این مرحله در فضای سربسته قرار داده تا در سایه خشک شود.

در روش آفتابی، بعد از چیدن انگور در همان باغ انگور و به صورت شیب دار روی پارچه پهن شده روی زمین قرار داده تا خشک شود. هر چند وقت یکبار نیز پشت رو شود تا همه قسمتهای انگور به صورت خشک شود. یکنواختی در خشک شدن باعث می شود تا اندازه دانه های کشمش یک اندازه باشد.

کشمش تیزابی طلایی چیست؟

در بالا گفتیم که کشمش بی دانه چگونه و به چه روشهایی ساخته می شود. کشمش تیزابی یک مرحله دیگر را باید بگذاراند تا به کشمش طلایی صادراتی تبدیل شود. کشمش طلایی از قرار دادن کشمش تیزاب در معرض دود گوگرد به وجود می آید. دود گوگرد برای زرد کردن استفاده می شود.

کشمش پلویی بی دانه

قیمت عمده کشمش تیزابی بی دانه طلایی

  • کشمش طلایی درجه ممتاز
  • کشمش طلایی درجه یک
  • کشمش طلایی درجه دو
  • 21/500 تومان
  • 21/000 تومان
  • 19/000 تومان

راههای ارتباطی با ما:
سید امیر رسولی
09123483002
02166887973
02166355975
amir_rasouli200814@yahoo.com

۵.۰
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 0 (0 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید